DAÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Sosyal Sorumluluk Projesi

Yayınlanma Tarihi: 1 Kasım 2019, Cuma

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Alasya İlkokulu’nun tüm üçüncü sınıf öğrencilerine Oyun Programı Geliştirme Kursu verdi.

Üç gruba ayrılan öğrenciler 10, 17 ve 24 Ekim 2019 tarihlerinde Bilgisayar Mühendisliği Laboratuvarları’nda üç saat süreyle kurs gördü ve basit birer oyun programı geliştirerek denemelerini başarı ile tamamladı. Öğrencilere kurs sonunda Bölüm Başkanı Prof. Dr. Işık Aybay, Bölüm Başkan Yardımcısı ve kurs organizatörü Yrd. Doç. Dr. Yıltan Bitirim, kursta görev alan bölüm asistanları ve sınıf öğretmenleri tarafından katılım sertifikaları dağıtıldı. DAÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü sosyal sorumluluk projeleri, Kasım ayında Geçitkale İlkokulu ile devam edecek.