DAÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Yüksek Şeref ve Şeref Sertifikalarını Aldılar

Yayınlanma Tarihi: 21 Aralık 2015, Pazartesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği, Türkçe Bilgisayar Mühendisliği, İngilizce Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği Programları’nda okuyan 50 başarılı öğrenci “Yüksek Şeref” ve ”Şeref” sertifikalarını, Bölüm Amfi’sinde düzenlenen törenle aldılar.

DAÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Işık Aybay, yaptığı açılış konuşmasında, bu dönem Bölümde 32 farklı ülkeden öğrencinin öğrenim gördüğünü vurgulayarak, adada Kıbrıslı bilgisayar mühendisi açığı olduğunu ve yeni mezun yazılım ve bilgisayar mühendislerine ihtiyaç duyulduğunu anlattı.

Öğrencilere sertifikaları Prof. Dr. Aybay, DAÜ Bilgisayar Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yıltan Bitirim ve bölümün öğretim üyeleri tarafından verildi.  Törende ayrıca Bölüm tarafından sosyal etkinlikler kapsamında daha önce düzenlenen “Go Kart” ve “Counter Strike” yarışmalarında derece alan öğrenci ve akademisyenlere de madalyaları sunuldu.