Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

DAÜ ile Fransız ESTIA Enstitüsü Arasında Ortak Bilgisayar Mühendisliği MS Programı.

Yayınlanma Tarihi: 12 Ocak 2021, Salı

Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, ortak uluslararası programlarını zenginleştirmeye devam ediyor.

DAÜ ile Fransız ESTIA Enstitüsü arasında imzalanan ortak çift diploma veren yüksek lisans programı anlaşması uyarınca, 2020/2021 Akademik Yılı için iki DAÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü yüksek lisans öğrencisi ESTIA tarafından ortak yüksek lisans programına kabul edildi. Bu öğrenciler Sonia Malvina Djeuda Nzouapet ve Flavien Gnokam Fotso. Kabul alan iki öğrenci, Biarritz şehrinde bulunan ESTIA'dan ders almaya başladılar.

Öğrenciler başarılı oldukları takdirde program sonunda hem Doğu Akdeniz Üniversitesi'nden hem de ESTIA'dan birer yüksek lisans diploması almaya hak kazanacaklar.