Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

2020 Güz Dönemi duyurusu (11.9.2020 tarihinde güncellenmiş olarak):

Yayınlanma Tarihi: 11 Eylül 2020, Cuma

DAÜ Senatosu, 26 Ağustos 2020 günü aldığı kararla 2020 Güz Dönemi ders başlangıç gününü 12 Ekim 2020 olarak belirlemiştir.

DAÜ'ye ulaşabilen öğrencilerle yüzyüze, diğer öğrencilerle çevrimiçi (online) eğitim planlanmaktadır.

Öğrencilere fırsat eşitliği sağlamak üzere tüm sınavlar çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Herhangi bir sorunuz olursa lütfen Bölümümüzle e-posta veya telefonla arayarak temasa geçin.

Dinamik bir süreç olan bu pandemi koşullarında, alınan kararların tekrar gözden geçirilmesi olasıdır.

Türkiye'den gelecek öğrencilerimiz için halen geçerli olan uygulama, seyahat öncesi QR kodlu bir PCR testi yapılması ve Ercan havaalanında ikinci bir test uygulanarak öğrencinin belli bir adreste (örneğin yurt odası) bir hafta karantinada kalması şeklindedir.

Ercan'da yapılacak PCR testi ve karantina giderleri için öğrencilerden ücret alınmamaktadır.

Yakında sağlıklı günlerde sizleri DAÜ'de görmek umuduyla, kendinize dikkat edin.